Na Slovensku máme kvalitné medy, hovorí odborníčka

3.1. 20175212x0

 Na Slovensku máme kvalitné medy, hovorí odborníčka

Med je najlepšie skladovať do 20 stupňov Celzia. Nemusí byť v chladničke. Najlepšie mu je v tme, v špajze, kde je sucho a žiadne výrazné pachy, hovorí Vladimíra Kňazovická, slovenská odborníčka na med.

 Jedna polievková lyžica medu denne je optimálna. Med má podporné účinky na imunitu i trávenie. Je vhodný na posilnenie organizmu. Hlavné sacharidy v mede tvoria okamžitý zdroj energie pre naše telo, vraví pre Denník N VLADIMÍRA KŇAZOVICKÁ, slovenská odborníčka na med. Je odbornou asistentkou na Katedre hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov FBP SPU v Nitre.

Ako veľmi sa jednotlivé medy podobajú alebo líšia?

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

  • Upozornenie

    Články najlepšie nájdeš v rozbaľovacom menu podľa kategórie, alebo všetky v archíve.

    Čo je to Pinterest?

    Pinterest je vlastne nekonečná databáza inšpirácií, nápadov. Môžeš byť odberateľom, ale aj tvorcom svojich záujmových nástenok, kategórií. Nie je to žiaden Facebok a podobne. Vytvoríš si vlastné databázy nápadov.

  • Kategórie článkov
  • Najnovšie články
  • Najčítanejšie články
  • Kalendár zverejnení článkov
    december 2022
    Po Ut St Št Pi So Ne
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • AUTORI PRIDANÝCH ČLÁNKOV
  • Archív článkov
  • Najnovšie komentáre spolu
  • Meta