Na Slovensku máme kvalitné medy, hovorí odborníčka

 Na Slovensku máme kvalitné medy, hovorí odborníčka

Med je najlepšie skladovať do 20 stupňov Celzia. Nemusí byť v chladničke. Najlepšie mu je v tme, v špajze, kde je sucho a žiadne výrazné pachy, hovorí Vladimíra Kňazovická, slovenská odborníčka na med.

 Jedna polievková lyžica medu denne je optimálna. Med má podporné účinky na imunitu i trávenie. Je vhodný na posilnenie organizmu. Hlavné sacharidy v mede tvoria okamžitý zdroj energie pre naše telo, vraví pre Denník N VLADIMÍRA KŇAZOVICKÁ, slovenská odborníčka na med. Je odbornou asistentkou na Katedre hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov FBP SPU v Nitre.

Ako veľmi sa jednotlivé medy podobajú alebo líšia?

horami@horami.sk

Pôvodne, profesne stavebný technik, najmä projektant architektúry.
Srdcom horal – turista, horolezec, jaskyniar, horský bežec, ochranca prírody, organizátor, propagátor nadšenec. Dnes následkom mozgovej mŕtvice invalid.
Ako človek, pesimista, nadobudnutý životnou praxou, fejtonista, srandista. Dôchodca 2018

Pinteres je vlastne nekonečná databáza inšpirácií, nápadov. Môžeš byť odberateľom, ale aj tvorcom svojich záujmových nástenok, kategórií. Nie je to žiaden Facebok a podobne. Vytvoríš si vlastné databázy nápadov.

NAJNOVŠIE  ČLÁNKY

                 

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *